نمای کرتین وال(currtain wall)

نمای ساختمان به عنوان اولین جز در معرض دید همواره مورد توجه سازندگان و ساکنان ساختمان ها بوده است.از این رو ما در مهرادوین به این موضوع خیلی توجه داریم…
در نگاه اول مهمترین پارامترهای موثر از نمای ساختمان مباحث زیبایی شناختی می باشد.
نوع نمای ساختمان برداشت اولیه بر هر بیننده بیش از ورود به آن ساختمان می‌دهد, که می‌تواند تمام برداشت ها و قضاوت‌های وی از فضای داخلی را تحت تاثیر قرار دهد.
اما ظهور برخی نماهای مدرن مانند نمای کرتین وال قدم را از این هم فراتر نهاده اند.
کرتین وال ترکیبی از دو واژه انگلیسی به معنای پرده و دیوار می باشد. در واقع این نوع از نما مفهوم دیوار را نیز تغییر داده است.
این نوع از نما که معمولاً ترکیبی از سازهای آلومینیومی به همراه بلوکه های شیشه‌ای نصب شده روی آن است علاوه بر انتقال حس زیبایی و مدرنیته به بیننده، قابلیت های هیجان انگیزی نیز به ساختمان می‌افزاید.
بطور مثال در ساختمان‌های عمومی مانند فروشگاه ها، باشگاه های ورزشی، کتابخانه ها و… که مالکان آن تمایل دارند فضای داخلی هر چه بیشتر در معرض دید عموم باشد و یا برج های مسکونی و اداری که مالکان از دیدن هرچه بیشتر فضای بیرون هیجان زده می شود نمای کرتین وال بهترین گزینه ممکن میباشد.
در این نوع از نمای ساختمان انواع مختلف شیشه ها از شیشه های سکوریت گرفته تا انواع لمینت و دوجداره به روش های گوناگون به سازه آلومینیومی پایه که به آن نیز شهرت دارد متصل می گردد.
در این نوع نما نیازی به ایجاد و سازه جانبی برای نصب و تحمل نما نمی باشد و معمولاً هم این سازه آلومینیومی به تنهایی قابلیت تحمل بار نما و فشارهای جانبی را دارا می باشد. به عبارت دیگر این نوع از نما حداقل فشار ممکن را به سازه اصلی ساختمان اعمال می کند.
در ادامه به معرفی انواع مدل های رایج در نصب نماهای کرتین وال می پردازیم.

نماهای کرتین وال آشکار

نماهای کرتین وال مرئی و آشکار که به نماهای فیس کپ نیز معروف شدن نوعی از نما می باشند. در آن شیشه ها داخل فریم های آلومینیومی قرار داده می‌شوند و فریم ها در نمای خارجی قابل رویت می باشند.
مزایا
اجرای نسبتاً سریع و تعمیر آسان در مقایسه با سایر انواع نمای کرتین وال از جمله مزایای این نوع از نما میباشد.

نمای کرتین وال آشکار

نمای کرتین وال نامرئی

نماهای کرتین وال نامرئی که به فریم لس نیز شهرت دارند نوع دیگری از نماهای کرتین وال می باشد.
همانطور که از اسم این نوع از نماها مشخص است در این روش فریم های بین شیشه ها در نمای بیرونی ساختمان قابل رویت نمی باشد.
در نصب این نما شیشه ها که از طریق قطعاتی از پشت به سازه آلومینیومی متصل می گردند توسط لایه های درزگیر و چسب به صورت شیشه یکنواخت با حداقل فاصله بین قطعات تبدیل می گردند.
مزایا
مهمترین مزیت این روش ظاهر زیبای آن در مقایسه با نماهای کرتین وال آشکار می باشد .
که دلیل آن نیز اتصال قطعات شیشه‌ای به هم و عدم رویت فریم اصلی از بیرون ساختمان می باشد .
معایب
البته این روش معایبی چون هزینه تمام شده بالاتر و فرایند تعمیرات پیچیده تر را نیز شامل می گردد.

نمای کرتین وال نامرئی

نماهای کرتین وال ‏یونیتایز

این نوع از نماهای کرتین وال همانطور که از اسم آن مشخص است به صورت واحد های پیش آماده سازی شده در کارخانه تولید می گردند، به عبارت دیگر قطعات فرم های آلومینیومی و شیشه ها و اتصالات همگی در کارخانه به صورت یونیتی واحد تولید می گردند.
این یونیت ها که بسته به طراحی نمای ساختمان تهیه می گردند از طریق اتصالات مخصوص که روی سازه اصلی تعبیه شده‌اند روی نمای ساختمان قرار می گیرند.
مزایا
استفاده از این یونیت ها گرچه در مقیاس های کوچک هزینه تمام شده را مقداری افزایش می‌دهد، اما به دلیل افزایش چشمگیر سرعت اجرای پروژه در اجرای نمای پروژه های بزرگ مانند برج ها بسیار توجیه پذیر می باشد.

کرتین وال یونیتایز

نمای کرتین وال عنکبوتی

نمای کرتین وال اسپایدر یا عنکبوتی از جمله پرطرفدارترین انواع نماهای شیشه ای می باشد. در این نوع از نما قطعات شیشه به صورت پیوسته و بدون وجود هیچ گونه فریمی در نمای خارجی قرار داده می شود.
در این روش شیشه ها که معمولاً از انواع شیشه سکوریت و لمینت با استحکام بالا می باشند از طریق پیچ و مهره و اتصالات به خصوص با مقاومت بسیار بالا به یکدیگر متصل می شوند.
در واقع عدم وجود فریم آلومینیومی زمینه در این روش موجب دید هر چه بیشتر بین فضای داخلی ساختمان و محیط خارجی می‌گردد.
نمای عنکبوتی یا اسپایدر در سطوح داره اشکال هندسی پیچیده نیز قابل اجرا میباشد.
البته فرایند اتصال و آب بندی قطعات شیشه در این نوع از نما نیازمند تخصص و مهارت بسیار بالایی می باشد.

نمای کرتین وال عنکبوتی

درخواست مشاوره

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با ما در مهرادوین تماس بگیرید…