انواع نما مدرن با طراحی خلاقانه و مصالح باکیفیت به عنوان پوسته بیرونی یک ساختمان در نظر گرفته می شود. در واقع نمای ساختمان اولین موردی است که توجه افراد را به خود جلب می کند و علاوه بر زیبایی، به عنوان یک محافظ عمل می کند.
انواع نما مدرن در گروه تولیدی مهرادوین
گروه تولیدی صنعتی مهرادوین یکی از شرکت های معتبر در زمینه تولید انواع نما مدرن در ساختمان های لوکس و مدرن است. در ادامه مطلب به بررسی انواع نما مدرن در گروه تولیدی صنعتی مهرادوین می پردازیم:
نمای سیمانی(انواع نما مدرن)
نمای سیمانی یکی از رایج ترین نوع پوشش ساختمانی(نما) در بین طراحان و معماران شناخته شده است. این نما از سیمان و تعداد مصالح دیگری به عنوان زیبایی و پوشش بیرونی سازه به کار می رود. در این نما از خمیر سیمانی استفاده می شود که هنگام استفاده در ساختمان ها به مرور زمان به ماده ای مقاوم تبدیل می شود. اجرای اصولی نمای سیمانی موجب افزایش طول عمر آن خواهد شد. با ضد آب کردن آن گرد و غبار به پوسته خارجی آن نفوذ نمی کند و زیبایی نما همچنان حفظ می شود.
نمای سیمان شسته
سیمان شسته با نام تجاری واش بتن نیز شناخته می شود. این مصالح ساختمانی به عنوان مقاوم ترین و محکم ترین پوشش در نمای ساختمان به کار می رود که علاوه بر زیبایی در طرح ها و رنگ های مختلف قابل اجرا هستند. با توجه به قرار گرفتن این نما در برابر عوامل جوی مختلف، باید در انتخاب مصالح و مواد مورد نیاز دقت بیشتری شود. جنس مواد مورد استفاده در پوشش خارجی ساختمان ها سبب جذب و یا دفع نور خورشید (سرمایش و گرمایش) می شود و از این جهت اهمیت بسیار بالایی دارند.
مزایا و معایب نمای سیمانی شسته
نمای سیمانی دارای مزایایی از جمله زیبایی، دوام بالا، مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی و … است. این ساختار گرد و غبار و آلودگی را به خود جذب می کند و با به کاربردن آن در مناطق پرتردد و آلوده به مرور زمان موجب تیرگی این نمای ساختمان می شود.
مزایا نمای سیمانی شسته(انواع نما مدرن)
- ماندگاری و طول عمر بالا
- به دلیل یه تکه بودن نما مقاومت بالایی در برابر آب و هوای سردسیر و گرمسیر دارند.
- مقرون به صرفه
- اجرا نما بصورت تک رنگ و یا ترکیبی از رنگ های مختلف
- مقاوم در برابر اشعه خورشید و باران های اسیدی
معایب نمای سیمانی شسته
- نمای سیمانی شسته وزن زیادی به ساختمان وارد می کند.
- عایق حرارتی نامناسب و اتلاف انرژی بالا
- آسیب پذیر در مقابل رطوبت
- جذب گرد و غبار
- قابلیت اجرا در حداقل درجه 4 تا 5 درجه سانتیگراد
نمای رومی سیمانی (انواع نما مدرن)
نمای رومی در واقع به نماهایی گفته می شود که در آن از جزییات و المان های متعددی مانند ستون ها، قرنیز های رومی و قوس های گرد و عریض استفاده می شود. علاوه بر این مهم ترین ویژگی نمای رومی تقارن میان دو طرف آن است. این نما، جزء نما های روشن و تک رنگی است که برای اجرا از سیمان یا سنگ در آن استفاده می شود. نمای رومی در مقایسه با سنگ مقرون بصرفه تر است و رنگ کاملا سفید و مات به ساختمان می بخشد. سرعت اجرای آن بالا است و مدت زمان کمتری برای اتمام آن نیاز است.
نمای سیمان سفید
این نما از ترکیب سیمان سفید و آب بدست میآید. نکته قابل توجه در مورد این نوع نمای ساختمانی استفاده از آن در مناطق خلوت شهری است. در مکان های پرتردد شهری آلودگی هوا موجب می شود این نمای ساختمانی به مرور زمان تیره رنگ شود. در نتیجه بهتر است در مناطق خلوت شهری و یا در ساخت ویلاهای اطراف شهر به کار رود.
انواع دیگر نمای سیمانی(انواع نما مدرن)
- نمای تخته ماله
- نمای تگرگی و ماهوتی
- نمای تیشه ای (چکشی)
- نمای آبساب و موزائیک شسته
- نمای سیمانی رنگی
- نمای خراشی
نمای جی اف ار سی (GFRC)
جی اف آر سیGFRC ، یکی از نما های شناخته شده در بازار های بین المللی به حساب می آید. نما GFRC با کمک شکل پذیری و استحکام بتن، قطعاتی مستحکم، زیبا و مجذوب کننده ای در طرح ها و رنگ های متفاوت ارائه می کند.
موارد استفاده از GFRC
- فضا های باز و زمین های ویلایی
- ساخت نماهای خاص مانند سالن های کنسرت، موزه ها، استادیوم ها و پل ها
- استفاده در استخرها به منظور جلوگیری از خروج آب
- استفاده در کف ساختمان و نمای داخلی حمام و سرویس بهداشتی به علت جلوگیری از انتقال رطوبت
- مناطق تفریحی مانند پارک ها و باغ ها
مزایای جی اف آر سی
- نگهداری و تعمیرات زیادی لازم ندارند.
- ایجاد سطوح با نمای جذاب
- تنوع بالا در طرح و رنگ و امکان ایجاد اشکال و فرم های مختلف
- اقتصای و با دوام
- غیر قابل اشتعال
- دسترسی راحت مواد اولیه
- امکان نقاشی کردن بر روی سطوح
- سرعت اجرای بالا
- مقاوم در برابر سرما، گرما و انواع شرایط آب و هوایی
- وزن پایین
نمای ساروج (انواع نما مدرن)
ساروج شباهت خیلی زیادی با گچ دارد و در ترکیب آن از آهک، ماسه و سیمان استفاده می شود. برای افزایش دوام ساروج از افزودنی هایی همچون الیاف، آکریلیک در آن به کار می رود. نمای ساروج با کشیدن یک لایه ساروج روی تمامی قسمت های ساختمان ایجاد می شود. امکان ایجاد شکل ها و بافت های مختلف موجب ایجاد سبک های مدرن می شود. می توان ساروج را روی سطوح چوبی، سنگی یا آجری اعمال کرد.
مزایا و معایب نمای ساروج
مزیت اصلی ساروج دوام بالای آن بدون نیاز به نگهداری و تعمیرات است. مقاومت ساروج به اجرا چند مرحله ای نصب آن بستگی دارد. برای نصب آن پس از هم تراز کردن دیوار چوبی، ساروج را روی آن می پاشند. از دیگر مزایا این نما می توان به تنوع ظاهری بالای آن اشاره کرد. این نما در رنگ ها و الگو های متنوع در نماهای ساختمانی به کار برده می شوند. با ترکیب ساروج به شیوه های مختلف می توان بافت های ظاهری متنوعی ایجاد کرد.
مزایا نمای ساروج
- دوام بالا در صورت نصب صحیح ونگهداری از آن
- ساروج به دلیل ایجاد یک پوشش کامل موجب عایق بندی مناسب در ساختمان می شود.
- کاهش هزینه های انرژی
- مقاوم در برابر آتش سوزی
معایب نمای ساروچ
- عدم سازگاری در نواحی با رطوبت بالا
- هزینه نصب اولیه (هزینه نصب) بالایی دارد.
- فرسودگی و ایجاد آلودگی در سطح ساروج
سخن پایانی
اجرای انواع نما مدرن در گروه تولیدی مهرادوین با توجه به شرایط آب و هوایی، میزان بودجه مدنظر و کیفیت بالا توسط کارشناسان باتجربه در این زمینه انجام می شود. برای اطلاعات بیشتر و اجرا انواع نما مدرن می توانید از طریق مشاوره رایگان اطلاعات لازم را بدست آورید