نرده شیشه‌ای از دو بخش اصلی شیشه و اتصال‌دهنده، تشکیل شده است. شیشه‌های مورد استفاده در نرده شیشه‌ای معمولاً از جنس سکوریت یا لمینت هستند. شیشه‌های سکوریت در اثر حرارت و سرد شدن ناگهانی، به‌صورت یکپارچه و بدون ترک در می‌آیند. این امر باعث می‌شود که شیشه‌های سکوریت در برابر ضربه بسیار مقاوم باشند. شیشه‌های لمینت نیز از دو لایه شیشه تشکیل شده‌اند که با استفاده از یک لایه پلی‌مر به یکدیگر متصل شده‌اند. این امر باعث می شود،در صورت شکستن شیشه، به قطعات کوچک تبدیل شود و خطری برای افراد نداشته باشد. گروه صنعتی مهرادوین به دلیل سابقه چندین ساله، مهارت عالی در ساخت نرده های شیشه ای کسب کرده است.

اجرای نرده فیکس پوینت

مراحل اجرای نرده شیشه‌ای‌فیکس پوینت

این مدل نرده شیشه ای با استفاده از یراق دکمه شکل از جنس استیل یا آلومینیوم به همراه پنل شیشه ای از شیشه سکوریت یا شیشه لمینت اجرا می شود. جهت نصب نرده شیشه ای فیکس پوینت ابتدا شیشه ها در محل های اتصال به بدنه سوراخکاری نصب می شوند، تا قطعات نگهدارنده به بدنه جانبی متصل گردند.

نکته مهم در اجرای این مدل نرده انجام زیرسازی درست و اصولی جهت نصب اتصال فیکس پوینت به دیواره ها است. تا این قطعات به صورت کامل تراز شده و صاف در محل خود نصب شوند. زیرا اگر این مورد به درستی انجام نشود، امکان دارد در مرحله نصب پنل های شیشه ای بر روی فیکس پوینت ها با مشکل نا ترازی و یک اندازه نبودن فاصله بین شیشه ها مواجه شویم.

سپس از واشر به منظور جلوگیری از اتصال فولاد سخت کاری شده و شیشه که منجر به شکست شیشه خواهد شد استفاده می شود. این واشرها وظیفه حفاظت شیشه در برابر فولاد سخت کاری دارد، و از شیشه محافظت می نمایند. بعد از قرارگیری شیشه در محل خود، از پایه های فیکس پوینت جهت ایجاد اتصال و فیکس نمودن شیشه را انجام می دهد. و در انتها هندریل ها به انتخاب کارفرما انتخاب شده و بر روی شیشه قرار می گیرند.

نرده شیشه‌ای فیکس پوینت را می‌توان بر اساس نوع فیکس پوینت به دسته‌های زیر تقسیم کرد:

1.نرده شیشه ای فیکس پوینت تک

2.نرده شیشه‌ای فیکس پوینت دوبل

3.نرده شیشه‌ای فیکس پوینت سه تایی

مراحل اجرای نرده شیشه‌ای دفنی

اجرای نرده شیشه‌ای دفنی یکی از انواع نرده های شیشه‌ای است که به دلیل زیبایی، ایمنی و مقاومت بالا، در سال‌های اخیر مورد استقبال زیادی قرار گرفته است. این نوع نرده از اتصال شیشه‌ها به اتصالات عمودی در زیر سطح زمین تشکیل شده است. اتصالات دفنی معمولاً از جنس استنلس استیل هستند.

نصب نرده شیشه ای دفنی همراه با پروفیل های آلومینیومی u شکل و یا فولادی که در واقع پایه های مهار کننده شیشه ها هستند اجرا می شود. این پروفیل ها به صورت تو کار (دفنی) اجرا می شوند.حداقل ضخامت شیشه سکوریت استفاده شده در اجرای این سیستم باید 12mm باشد. هر چه ارتفاع پنل های شیشه ای بیشتر باشد تعداد پایه های u شکل افزایش می یابد در اجرای نرده های شیشه ای دفنی از هیچ پایه ای به صورت عمودی استفاده نمی شود و نمای شیشه به صورت یک دست و یکپارچه می باشد به همین منظور از مدلهای پرطرفدار نرده می باشد. از این مدل هندریل شیشه ایی برای بالکن،تراس،راه پله و …استفاده می شود.

نرده شیشه‌ای دفنی را می‌توان بر اساس نوع اتصالات دفنی به دسته‌های زیر تقسیم کرد:

1.نرده شیشه‌ای دفنی با اتصالات یو شکل

2.نرده شیشه‌ای دفنی با اتصالات تی شکل

3.نرده شیشه‌ای دفنی با اتصالات مربع شکل

نرده شیشه ای دفنی

نکات مهم در اجرای نرده شیشه‌ای فیکس پوینت و دفنی

برای اجرای نرده شیشه‌ای، باید از شیشه‌های سکوریت یا لمینت استفاده کرد و شیشه‌ها را باید با دقت برش داده و سوراخ‌های آن‌ها نیز باید به‌درستی ایجاد شوند. اتصالات دفنی باید از جنس باکیفیت و مرغوبیت باشند، و نصب نرده شیشه‌ای دفنی باید توسط افراد متخصص و ماهر انجام شود.

سخن پایانی

نرده شیشه‌ای در محیط‌های مختلف، مانند ساختمان‌های مسکونی، تجاری و اداری، مورد استفاده قرار می‌گیرد. از نرده شیشه‌ای می‌توان برای محافظت از راه پله‌ها، بالکن‌ها، تراس‌ها، استخرها و سایر محیط‌های باز استفاده کرد. گروه صنعتی مهرادوین، بهترین و با کیفیت ترین نرده شیشه ای ها را تولید و به عرضه می رساند، تا رضایت 100 درصدی مشتریان را کسب نمایند. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان در مورد نرده شیشه ای ها با لینک مشاوره رایگان در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *