نمای ترموود در گروه تولیدی صنعتی مهرادوین بسیار پیشنهاد می شود. با توجه به ویژگی چوب ترموود، جایگزین بسیار مناسبی برای نمای چوبی است. چوب ترموود طی یک فرآیند خاص تولید می شود. در این فرایند چوب را تا بیش از 200 درجه سانتی گراد حرارت می‌دهند. بخار استفاده شده در پروسه تولید به عنوان یک محافظ عمل می کند، و از ایجاد شکاف و آسیب دیدن چوب جلوگیری می‌کند. از این چوب می‌توان برای پوشش کف و دیوار ساختمان ها استفاده کرد. نمای ترموود در سراسر جهان طرافداران زیادی دارند، و به عنوان یک سبک مدرن شناخته می‌شود. در ادامه مطلب قصد داریم انواع چوب ترموود را توضیح دهیم و بیشتر درباره ی آن صحبت کنیم.

انواع چوب ترموود

تولید چوب ترموود

انواع چوب ترموود در دو نوع مختلف تولید و به بازار عرضه می شوند.

1. چوب ترموود

چوب ترموود، تحت حرارت ۲۱۰-۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار می‌گیرد. این فرایند باعث تغییرات شیمیایی در چوب می شود، و از تغییر شکل چوب جلوگیری می کنند. در این فرایند رطوبت کاهش می یابد و مانع ترکیدگی چوب می شوند. 

2. چوب ترمو سیل

چوب ترمو سیل پس از حرارت درون یک محیط پلیمری قرار می‌گیرد. این فرایند یک پوشش محافظ ایجاد می کند، که باعث مقاومت بالا چوب در برابر رطوبت می شود.

انواع چوب ترموود

انواع چوب ترموود از جهات مختلف، انواع گوناگونی دارند. در ادامه مطلب به طور کلی در مورد این موضوع صحبت خواهیم کرد.

انواع چوب ترموود از نظر گونه چوب (نمای ترموود)

 انواع چوب ترموود از نظر گونه چوبی به دو دسته تقسیم می‌شود. به ترموودی که از چوب درختان پهن تهیه می‌شود، ترموود سخت گفته می‌شود. از این ترموود بیشتر برای مکان‌ هایی که نیاز به مقاومت بالا دارند استفاده می شود. ترموود نرم از چوب درختان سوزنی شکل، مانند کاج تولید می شوند. اصطلاحاً به درختانی مانند کاج درختان همیشه بهار می گویند. این درختان در فصل سرما برگریز ندارند، و پوشش سبز شان در تمام سال باقی می ماند. درختان کاج فنلاند از بهترین انواع چوب ترموود در جهان هستند. شرایط اقلیمی و منطقه نیمه قطبی فنلاند به گونه ای است که زمستان بلند و تابستان های کوتاه دارد.

 درختان در این منطقه تنها 2 ماه از سال فرصت رشد دارند؛ رطوبت خاک فنلاند بسیار بالاست و در تابستان ها شرایط ایده آلی برای رشد وجود دارد. به علت کوتاه بودن تابستان درختان تنها فرصت حرکت مستقیم، به سمت آفتاب را دارند. در نتیجه درختان صاف و به طور عمودی رشد می کنند. در واقع کاج فنلاندی برای نمای ترموود بسیار پیشنهاد می شود.

ویژگی چوب ترموود

انواع چوب ترموود از نظر پروفیل (نمای ترموود)

انواع چوب ترموود به صورت پروفیل‌ های 3 تا 6 متری در بازار موجود است و به صورت شیار دار و بدون شیار در نمای ترموود استفاده می شود. به طور کلی انواع چوب ترموود از نظر پروفیل عبارتند از:
پروفیل کف یا Deck که به دلیل وجود شیار، مناسب فضایی مانند کنار استخر و حیاط است، و به عنوان کف‌ پوش نیز استفاده می‌شوند. پروفیل چهار تراش ساده یا SHP کاربرد متفاوتی دارند و برای فضای خارجی و داخلی مناسب هستند. پروفیل‌ های لمبه یا UTV و UTS دارای قفل و زبانه هستند.  به دلیل اتصال خشکی که ایجاد می‌کنند، بیشتر برای نمای ساختمان کاربرد دارند. 

انواع چوب ترموود از لحاظ فنی ( نمای ترموود)

تفاوت‌ های ساختاری که وجود دارند از لحاظ فنی، محصولات متفاوتی تولید می کنند. میزان حرارت در پروسه تولید منجر به خروجی‌ های متفاوت می شوند. سبکی و قیمت پایین از ویژگی چوب ترموود است. البته این نکته را در نظر بگیرید که برای کاربرد چوب ترموود باید از روش‌ های مقاوم‌ سازی استفاده کرد. روش‌ های مقاوم سازی عمر مفید نما را افزایش می دهد. در این مقاله، به بررسی کاربرد چوب ترموود و ویژگی‌ های آن می پردازیم.

ویژگی‌ و کاربرد چوب ترموود ( نمای ترموود):

نمای ترموود یک نوع نمای دیواری است که با استفاده از چوب و پلاستیک تقویت شده با فیبر گلاس، مقاومت بالایی در برابر شرایط آب و هوایی دارد. این نوع نما به دلیل زیبایی، مقاومت در برابر حرارت و آتش، عدم نیاز به نگهداری و عایق بودن در برابر صدا و حرارت، در صنعت ساختمانی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ویژگی چوب ترموود

  • مقاومت بالا در برابر رطوبت
  • مقاومت بالا در برابر حرارت و نور خورشید
  • مقاومت بالا در برابر انواع شرایط آب و هوایی
  • کاهش میزان نیاز به نگهداری
  • قابلیت شکل‌ دهی، برش و طراحی آسان
  • انعطاف پذیری و افزایش مقاومت در برابر فشار های بیرونی
  • عایق صوتی و حرارتی
  • عدم ترک خوردگی و تغییر ابعاد (حفظ حالت طبیعی چوب)
  • رنگ پذیری فوق العاده
  • از آن جایی که هیچ ماده شیمیایی به آن اضافه نمی‌شود، بسیار سازگار با محیط زیست می باشد.

کاربرد چوب ترموود

کاربرد چوب ترموود

  • ساخت درب و پنجره‌های خانه با مقاومت بالا در برابر رطوبت
  • استفاده از ترموود در دکوراسیون داخلی
  • استفاده در ساخت پارکت و کفپوش با مقاومت بالا در برابر سایش و خراشیدگی
  • استفاده از ترموود در بالکن، تراس و روف گاردن
  • استفاه برای پارتیشن سازی، در محیط‌هایی که دارای مساحت زیادی هستند و جداکننده‌ مناسب وجود ندارد.
  • استفاده برای فضای سونا

توضیحات پایانی

نمای ترموود به دلیل ویژگی آن بسیار محبوب است. این نما علاوه بر زیبایی، از مقاومت و پایداری برخوردار است. از  قسمت خدمات سایت می توانید اجرای نمای مدرن، توسط تیم مهرادوین را مشاهده کنید. این تیم با سال ها تجربه در  این زمینه، بهترین کیفیت را به شما ارائه می کند.برای  راهنمایی در این زمینه می توانید از مشاوره رایگان استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *